Me ollaan yritys, joka haluaa levittää hyvää ja antaa takaisin yhteisöllemme!

Uskomme siihen, että kylmä tuloksen tavoittelu ja ahne yrityskulttuuri tekevät yhteiskunnasta eriarvoisemman ja epäempaattisemman. Haluamme pitää oman toimintamme keskiössä auttamisen, reiluuden ja hyvän tekemisen. Meillä hyväntekeväisyys on kiinteästi osa arkea ja haluamme kanssaelää yhteisön kanssa mm. auttamalla työpanoksellamme hyväntekeväisyysjärjestöjä heidän toiminnassaan. 

Päätimme myös lanseerata oman hyväntekeväisyys remonttikonseptin “Handsome jeesaa!”, jotta voimme vielä vahvemmin antaa oman panoksemme kanssaihmisten hyvinvointiin. 

 

Handsome jeesaa! -hyväntekeväisyys remontti

Tarvitsetko itse, tai tiedätkö jonkun joka kaipaisi kovasti jeesiä oman kodin pintaremontin kanssa, mutta oma osaaminen, aika ja resurssit eivät riitä asian korjaamiseen? 

Onko perheeseesi esimerkiksi tulossa lisäystä, mutta resurssit ovat tiukilla lasten huoneen kunnostuksen suhteen? Tai taiteiletko joka päivä haastavan arjen kanssa eikä voimavarat riitä kodin korjauksiin? Tai ehkä perheessäsi on erikoislapsi, joka on laittanut seiniä uuteen uskoon ja nämä kaipaisivat vähän fiksausta? Kerro meille tilanteestasi niin arvioimme pystyisimmekö auttamaan sinua ja perhettäsi veloituksetta. 🫶

Pystymme auttamaan esimerkiksi näissä asioissa:

  • maalaukset
  • paikkaukset
  • listoitukset
  • esim. lastenhuoneen fixaus
  • muut. selkeärajaiset korjauskohteet

*Valitettavasti emme pysty ottamaan tässä yhteydessä työn alle suurempia kokonaisuuksia kuten koko keittiön tai kylpyhuoneen remontteja laatoituksineen.

 

Mikäli koet, että apumme voisi olla juuri sinulle arvokasta, niin voit hakea mukaan oheisen lomakkeen avulla. 🫶

Haluamme levittää iloa ja hyviä uutisia koko yhteisöllemme. Siksi jaamme hyväntekeväisyys remonttikohteistamme materiaalia myös sosiaalisen median kanavissamme. Voit halutessasi kuitenkin pysyä nimettömänä julkaisujemme yhteydessä.

Hyvantekevaisyys yhteydenotto