Olemme rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisia, joille avoimuus, yhdessä tekemisen ilo ja yhteiskunnallinen vastuu ovat tärkeitä toimintaa ohjaavia arvoja.

Haluamme tuoda avoimen, iloisen ja helposti lähestyttävän yrityskulttuurin osaksi rakennusalan toimintaa. 

Me toimimme tavalla, jossa asiakkaamme kokee, että häntä on kuunneltu ja hänet on ymmärretty. 

About us

Haluamme avoimuudella herättää luottamuksen kaikkeen tekemiseemme aina hinnoittelusta, materiaalien käyttöön, työn jälkeen kuin projektin valmiiksi saattamiseenkin. Toteutamme tätä avoimen dialogin näkemystä mm. hinnoittelumme suhteen avaamalla katteemme asiakkaalle jo tarjousvaiheessa. Jaamme parhaan näkemyksemme asiakkaalle kustakin projektin osa-alueesta, jotta lopputulos on kaikkia ilahduttava, taloudellisesti ja vastuullisesti toteutettu.

 Arvot

 • Ymmärtäminen: Haluamme tutustua asiakkaisiimme.
 • Avoimuus: Olemme rehellisiä ja avoimia.
 • Vastuu: Pidämme lupaukset ja noudatamme kurinalaisesti yhteisiä pelisääntöjä.
 • Laatikon ulkopuolelta ajattelu: Etsimme rohkeasti uusia toimintamalleja ja haastamme uskomuksia.
 • Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo: Kunnioitamme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä toisiamme ja arvostamme toistemme työtä.
 • Hyväntekeväisyys: Uskomme, että hyvä tulevaisuus vaatii yrityksiltä pehmeitä arvoja ja panostuksia hyvän tekemiseen.
 • Ekologisuus: Tarjoamme ekologisia vaihtoehtoja rakentamiseen ja kannustamme innovaatioihin ekologisen rakentamisen saralla.
 • Jatkuva kehitys: Meillä on into uuden oppimiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Asiakaslupaukset

 • Avoimuus: Avaamme hintamme asiakkaalle. Tiedät aina mistä maksat.
 • Positiivinen ilmapiiri: Sellaisten ihmisten ja yritysten kanssa on mukavaa työskennellä jotka huokuvat ympärilleen positiivisuutta ja iloista työskentelyasennetta. Me olemme tällainen yritys.
 • Kasvualusta luottamukselle: Ensimmäisen projektimme yksi tärkeimmistä tavoitteista on luoda hyvä kasvualusta luottamukselle tulevaisuuden yhteistyötä varten.
Vastuullisuus

Vastuullisuus

Olemme pehmeiden arvojen remonttifirma. Meille ihmisten ja ympäristön hyvinvointi ovat kaikkea tekemistä ohjaavia arvoja. Haluamme kantaa vastuumme niin yhteiskunnassa kuin ympäristöasiossakin. Jatkuva kulutuksen ja talouden kasvaminen ei ole maapallon tulevaisuuden kanssa mahdollista. Rakennusala on toimiala, jonka toiminnalla on kaikista merkittävimmät ympäristövaikutukset. Rakentamista kuitenkin tarvitaan tulevaisuudessa ja haluamme vastata tähän haasteeseen tekemällä sitä mahdollisimman eettisesti, ekologisesti ja empaattisesti. Me haluamme tulevaisuudessa panostaa innovaatioihin, joilla on positiivinen vaikutus ympäristöön ja joita voi hyödyntää rakennusalalla laajasti. 

Pyrimme käyttämään urakoissamme mahdollisimman ympäristöystävällisiä materiaaleja ja kerromme niiden mahdollisuuksista asiakkaillemme. Hoidamme jätteiden käsittelyn aina parhaalla mahdollisella tavalla yhteistyössä sorttiasemien kanssa. 

Aiomme tulevaisuudessa myös panostaa innovaatioihin, esimerkiksi kierrätysmuovin käyttömahdollisuuksiin rakennusmateriaaleissa.

Meille on tärkeää, että asiakas tulee aina kuulluksi ja saa omaan tilanteeseensa parhaat mahdolliset ratkaisut. Aina myöskään omat resurssit eivät riitä, jonka vuoksi halusimme tarjota myös avustusohjelman josta syntyi Handsome jeesaa! -konsepti. Tästä voit lukea lisää hyväntekeväisyys välilehdeltä.