Palvelumme

Meiltä onnistuvat kaikenlaiset rakentamiseen liittyvät työt. Kokemuksemme ja osaamisemme johdosta olemme keskittyneet erityisesti palvelemaan yrityksiä liiketilojen rakentamisessa ja huollossa sekä asuntojen omistajia ja kiinteistöyhtiöitä remonteissa.

Palvelumme liike- ja toimitilarakentamisessa

Meillä on vankka kokemus liiketilarakentamisen projektinjohdosta sekä liiketilojen rakentamisesta. Toteutamme liike- ja toimitilat asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen sekä pyrimme aina sellaisiin ratkaisuihin jotka palvelevat asiakkaan etuja. Huolehdimme työmaan käytännöistä, dokumentoinnista sekä informoinnista ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin tai hankkeen osapuolten kanssa.

Meille on tärkeää pysyä aikatauluissa ja sovitussa budjetissa. Pyrimme alussa käymään projektin toteutuksen mahdollisimman yksityiskohtaisesti läpi, emmekä ole ylioptimistisia aikataulujen tai budjetin suhteen, jotta voit luottaa hankkeen kaikissa vaiheissa siihen mitä alussa on sovittu.

Teemme myös kokonaisvaltaisia projekteja jossa olemme asiakkaan tukena ja käytettävissä alusta loppuun. Tarjoamme kokonaisvaltaisiin projekteihin projektin johtajan jonka tehtävänä on keskittyä asiakkaan toivomuksiin ja toimia reaktiivisesti ja tiivisti asiakkaan tukena projektin aikana. 

Valikoimme asiakkaamme huolella, jotta voimme taata laadukkaan ja mielekkään projektin kaikille osapuolille.

Oletko suunnittelemassa yrityksellesi ensimmäistä liiketilaa ?

Ymmärrämme, että liiketila on yrityksesi tärkein näyteikkuna asiakkaallesi. Sen on samalla palveltava myös yrityksesi muita toimintoja, muun muassa henkilöstöä sekä tavaraliikennettä. Me haluamme auttaa sinua toteuttamaan yrityksellesi parhaan liiketilan mahdollisimman vähällä stressillä, sillä haluamme antaa teille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne, hoitamalla omamme viimeisen päälle hyvin.

Projektin kulku pähkinänkuoressa: 

Alussa kartoitamme asiakkaan tarpeen ja hahmottelemme kokonaisuuden sekä määrittelemme urakan tai projektin laajuuden. 

Suunnitteluvaiheessa kuuntelemme asiakasta ja visualisoimme hänen toiveensa. Kun suunnitelma on halutunlainen ja hyväksytty aloitamme työt ilman viivästyksiä.

Hankkeen aikana huolehdimme työmaan lakisääteisistä velvoitteista ja vastaamme rakennustöistä sekä LVISA tekniikasta toteutuksesta kokonaisvaltaisesti tehtyjä suunnitelmia ja sovittuja aikatauluja noudattaen. Dokumentoimme eri työvaiheet jotka vaativat erityistä huomioita kuten piiloon jäävät rakenteet ja märkätilojen eristykset. Varmistamme logistiikan sujuvuuden sekä huolehdimme materiaalitoimitusten vastaanottamisesta ja tarvittaessa varastoinnista.

Urakan tai projektin lopuksi teemme yhdessä asiakkaan sekä käyttäjän kanssa loppukatselmuksen, jossa toteamme lopputuloksen olevan halutunlainen. Teemme tarvittaessa korjauksia kunnes kaikki ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Luovutamme asiakkaalle asiakaskansion sekä huoltokansion jotka pitävät sisällään sisältää kaiken oleellisen tiedon ja dokumentoinnin projektin ympäriltä. 

Palvelumme asuntojen omistajille sekä kiinteistöyhtiöille

Rakennamme ja remontoimme yksityisasunnot aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Teemme huolto- ja rakennustyöt tarpeen mukaan joko urakka- tai tuntihinnalla.

Meiltä saat:

Täydelliset asuntojen ja yhteisten tilojen purku- ja remonttityöt pintaremonteista kokonaisvaltaisiin muutostöihin

Keittiöremontit

Pintaremontit

Kylpyhuone- ja märkätilaremontit (Meiltä löytyy märkätilojen vedeneristys – sertifikaatti)

Lattiatyöt: asennukset, paikkaukset sekä korjaukset. Laminaatti, vinyyli ja laattalattiat

Lattialämmityksen asennukset

Seinien ja kattojen maalaukset

Sisäovien vaihdot

Listoitukset 

Saumaukset

Paneloinnit

Kaluste korjaukset ja asennukset (kaapit, keittiöt, vesikalusteet) 

Väliseinien ja katto-alaslaskujen rakentaminen.

Asunto- ja käyttöönottotarkastukset