Tarinamme


Visio

Rakennuspalvelu Handsome perustettiin tarpeesta tehdä asioita eri tavalla rakennusalalla. Rakennusalaa ovat mielestämme vaivanneet pitkään luottamuksen puute alan yrityksiä kohtaan, toiminnan sulkeutuneisuus ja iloton, nyrpeä yrityskulttuuri. 

Me halusimme toimia tavalla, jossa asiakkaamme kokee, että häntä on kuunneltu ja hänet on ymmärretty. Halusimme herättää luottamusta niin hinnoitteluumme avaamalla katteemme asiakkaalle jo tarjousvaiheessa.

Uskomme siihen, että kylmä tuloksen tavoittelu ja ahne yrityskulttuuri tekevät yhteiskunnasta eriarvoisemman ja epäempaattisemman. Jatkuva kulutuksen ja talouden kasvaminen ei ole maapallon tulevaisuuden kanssa mahdollista. Rakentamista kuitenkin tarvitaan tulevaisuudessa ja haluamme vastata tähän haasteeseen tekemällä sitä mahdollisimman eettisesti, ekologisesti ja empaattisesti.

Arvostamme rohkeutta tuoda villit ja epätyypilliset ideat ja ratkaisut ilmi. Kannustamme niin työntekijöitämme kuin asiakkaitamme erilaisiin ideoihin ja ratkaisuihin joihin ei aina ole totuttu. Olemme kaikki yhdenvertaisia ja haluamme tukea tasa-arvon kehitystä. Toimimme hierarkisessa organisaatiomallissa mutta aina yhdenvertaisina jäseninä. Kunnioitamme ja kohtelemme toisiamme kuin perhettä taustaan, sukupuoleen tai etnisyyteen katsomatta. 

Rakennusala on toimiala, jonka toiminnalla on kaikista toimialoista merkittävimmät ympäristövaikutukset. Me haluamme tulevaisuudessa panostaa innovaatioihin, joilla on positiivinen vaikutus ympäristöön ja joita voi hyödyntää rakennusalalla laajasti. 

Arvot

Ymmärtäminen

• Haluamme tutustua asiakkaisiimme.

Avoimuus

• Olemme rehellisiä ja avoimia.

Vastuu

• Pidämme lupaukset ja noudatamme kurinalaisesti yhteisiä pelisääntöjä.

Laatikon ulkopuolelta ajattelu

• Etsimme rohkeasti uusia toimintamalleja ja haastamme uskomuksia.

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo

• Kunnioitamme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä toisiamme ja arvostamme toistemme työtä.

Hyväntekeväisyys

• Uskomme, että hyvä tulevaisuus vaatii yrityksiltä pehmeitä arvoja ja panostuksia hyvän tekemiseen.

Ekologisuus

• Tarjoamme ekologisia vaihtoehtoja rakentamiseen ja kannustamme innovaatioihin ekologisen rakentamisen saralla.

Jatkuva kehitys

• Meillä on into uuden oppimiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Asiakaslupaukset

Avoimuus

• Avaamme hintamme asiakkaalle. Tiedät aina mistä maksat.

Positiivinen ilmapiiri

• Sellaisten ihmisten ja yritysten kanssa on mukavaa työskennellä jotka huokuvat ympärilleen positiivisuutta ja iloista työskentelyasennetta. Me olemme tällainen yritys.

Kasvualusta luottamukselle

• Ensimmäisen projektimme yksi tärkeimmistä tavoitteista on luoda hyvä kasvualusta luottamukselle tulevaisuuden yhteistyötä varten.

Speed Project – palvelu

• Nopeimman urakan saavuttamiseksi tarjoamme mahdollisuutta sopia asiakkaan kanssa lisätyökassasta, josta mahdolliset muutokset voidaan rahoittaa nopeasti ilman jäykkiä prosesseja. Pidämme tarkasti kirjaa kassan käytöstä, raportoimme sen käytöstä viikoittain ja palautamme ylijäävät rahat projektin lopussa.